FreeSkate
header38.jpg
CatalàEspañol
inici

FreeSkate

A Castelldefels amb SK4Life

JORNADA I DINAR DE GERMANOR SK4LIFE/TARRACOPATINA

Sortida a Castelldefels

El passat dissabte 26 de febrer de 2011, un grup de patinadors i patinadores de TarracoPatinA varem fer una visita als nostres companys de sk4life, de Castelldefels.

La sortida en principi estava pensada per als practicants del free-style (slalom amb patins) però s'hi van apuntar un bon grapat de socis i simpatitzants, tots amb ganes de passar un bon matí y d'aprendre una mica més. Mentre que uns practicaven passos diguem-ne "més complicats", uns altres s'esforçaven en aprendre passos més senzills, com el nelson, el crazy, etc. Els encarregats principals de mostrar i ensenyar les habilitats varen ser l'Aleix (va impartir una autèntica masterclass) i el Jaume (marjau), ambdós de l'associació de Castelldefels

I és que tot s'ha de dir: el nivell amb els "cons" que tenen els nostres amics del Baix Llobregat és increïble, el més alt possiblement a nivell de clubs de tota Catalunya. Alguns dels seus integrants participen en campionats d'aquesta modalitat, i es poden considerar autèntics mestres de l'especialitat.

Finalment, una trentena de persones, entre les dues associacions, varem compartir un dinar de germanor.

Gràcies amics de Castefa, sou magnífics!!

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7 Image8 Image9 Image11 Image12 Image13 Image14 Image15
985624
Tenim 27 visitants en línia